Idag, Godnatt.

Jahopp, idag har de varit ubermysigt. Har gjort en liten video i 2d.



Har hur som helst varit hos Patricia, vi har ätit god mat, varit ute och gått, ätit choklad, kollat på grey's anatomy och pysslat med annat. Nu petar hon mig i näsan och säger att den är elastisk. Det är väl dags att sova snart iaf. Jag vill ha chips och dip, but that's for friday.

Godnatt, bjuder på stavfle.

Hallåj.

Kom till skolan för en stund sen, vaknade runt 10:00. Gick och duscha sen käkade frukost. Idag ska jag till Patty och leka, it will be fun. Ut&gå och sånt mysigt.

2on2

Lira nyss 2on2 med Marcus, rätt skoj. Vi vann mot några randoms, tydligen skulle de vara bra. Men det funka! Nu ska jag duscha och sedan förmodligen sova!

Trött.

Är sjukt trött, ska spela lite 2on2 och så. Sovmorgon imorn <3

Baby har ont i huvudet, ni får trösta henne lite! :D <3

Puss bäbis

R60

Nu blev det att göra ett r60 lag igen, spela lite på skoj!

Puss på bäbis<3

Mu?

Nu vill jag hem! I helgen kommer Baby till mig, det ska bli mysigt ^^. Äta chips, se film, dricka cola och mycket mer väntas ^^. Idag ska jag spela lite cs för omväxlingen skull. Ska kanske skapa ett nytt team med en polare. Skulle vara roligt hur som helst.

Nu börjar vi snart, hoppas vi inte behöver göra så mycket. Eller kanske tvärtom hoppas vi får något att göra...

Haha!

hahaha! Kraem är galen! =D

Video =D

Mjao.

Blev klar med dagens uppgift för en stund sen, sitter nu och degar lite. Borde egentligen börja på den större uppgiften man jag orkar helt enkelt inte. Måste börja sova mer >.<.



I can only imagine how it hurts you (8)

Godmorgon.

Nu sitter jag i skolan, ett tåg var försenat så det blev att ta det till Hultsfred istället för bussen 07:30. Nu ska jag inte göra någonting i en halvtimme. Är törstig som fan dock.


Sovdags.

Helt sjukt jag tror nyss himlen föll ner, det började nyss låta som bara fan överallt. Trodde fönsterna skulle gå sönder och att huset skulle flyga åt helvete. Sjukt läskigt.

Hur som helst är det sovtime nu. Jag är livrädd men det ska nog gå ändå. Ska se klart på Navy CIS så jag blir trött bara.

GodnattR

Gaming.

Raidar just nu, är skojsigt. Fått en offhand dagger osv. :) Ska fortsätta nu.

Hemma.

Nu är jag hemma, ska spela 2on2 med Marcus snart. Sen blir det väl wow  och snacka med Logg.
Käkade pannkakor förut, gott ^^.

Skola snart.

Tjenare, tänkte bara skriva något innan skolan. Patty åkte vid 08:00 ungefär och jag ska åka nu 11:00. Skönt att börja vid 12:15, oskönt att man måste åka in vid 11:00 dock skönt att jag sovit hos Patty och kan ta buss iaf. Idag ska vi antagligen jobba i Flash och jag ska snacka lite om mitt projektarbete. Ska göra en hemsida, inte för jag är så duktig på det men ska göra en så man får betyg. Har i övrigt spelat lite med Loggi nu på morgonen. Spelat min Warlock, gjort dailyes på Roguen och kommit på att jag ska dinga upp Druiden :P. (töntigt) Hur som helst ska jag hem idag och spela av mig lite.

Bjuder på stvafel och oläsbara meningar!

Night.


Walking in the Bigbro.

Nu har vi varit ute och gått en timme, sjukt skönt. Man blir lugn, man pratar av sig, man har trevligt och man blir lite mindre tjockis. Konversationen handla om allt ifrån snorungar till lägenheter. Visst har väl alla sett dessa snorungar som spottar på bussar och röker vid 13 års ålder. Sjukt coola är dem ju (eller?). Aja kan inte göra annat än säga att om jag får en sån unge ska jag skicka han till militärskola i skåne eller något.

Bjuder på stavfle och dåliga meningar!

Mys.

Nu har jag kollat på Lejonkungen, Patty har sovit mesta dels av tiden. Filmen är iaf väldigt bra ^^.
Märks va som händer nu, får väl skriva sen.

Today.

Jag vakna, bädda, åt frukost och såg på tv. Sen blev det klippningstime och Patty drog fram the sax. Nu har jag kort hår igen, det är skönare och enligt mig ser det bättre ut. Nu ska vi se på lite film och äta chips.


Sovtime.

Filmen var jävligt bra faktiskt. Lite mystisk och samtidigt spännande. Nu ska jag sova hur som helst, eller iaf snart. God Natt

Film time.

Nu ska vi se på filmen Righteous kill samt äta chips och dip. :)

Hoppas filmen är bra, är ju skit tråkigt att se klart på en film som är dålig.



Gott som fan.

Maten var sjukt god ^^ var typ taco pizza med hemmagjord pizzasallad. Är sjukt mätt men måste klämma ner lite dip och chips sen. Jag kommer bli as tjock, vikten har jag redan nu ska det bara synas.

Stavfle på bjuds?

Mat!

Nu är det snart mat, och det blev visst hemmagjord pizza! =D Hoppas det blir gott för jag är as hungrig dock så kan jag ju alltid äta en massor.

Bjuder på stavfle!

Hungrig.

Nu är jag hungrig, har ätit de sista chipsen och två muffins. Det hjälpte dock inte, och det är inte mat förrens kl 18:00 så det blir väl till att bara vänta. Ikväll blir de dip och chips ^^ gott som fan. Nu ska jag dra igång spelet lite samt se på tv. Patty och Pattymor pratar i köket så det smäller om det!


Mys.

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night ! (8)

Godmorgon.

Nu har jag klämt i mig två mackor med nikki's på. Eller jag tror de stavas så iaf. Det var gott dock så rann det ut över kanterna och flög ut över hela golvet. Ska mest ta de lugnt idag, ska duscha om en stund. Får se om det händer något skoj, det märks!

Hej


Emil var törstig han gjorde saftaliciouz.

Nu har jag spelat lite, det är uber töntigt och ännu töntigare att skriva det i en blogg. Men jag tycker det är kul och lätt nöje borde väl bara bra nöje?

Patty gör en remake på sin blogg atm, det blir finemang och väldigt rött!


Mätt och ont i huvudet.

Nu har vi ätit tacos och det var as gott, jag är uber mätt. Har dock fått ont i huvudet.

"Pattys dator låser sig ibland, när den varit ihopfälld vill den inte starta igen."

Ska nog kanske spela lite nu om baby leker med bloggen osv.

Handla.

Nu ska vi handla tacos, baby byter om och jag skriver. Ska fixa bloggen snart med, testar massor olika.

Stavfle

Teknik arbete klart.

Yes! Jag blev klar med teknik arbetet om internet och öppen källkod! As skönt att vara klar och jag fick reda på massor saker jag inte visste. Tack till Mac och Marcus för hjälpen också, skit tråkigt när man inte kan komma igång eller förstå arbetet i början. Nu ska jag hursomhelst till min flicka. Bussen går vid 15:00 så nu drar jag av laptopen. Hörs la sen om jag kommer ihåg. :)

Bjuder på stavfle!

Lunch.

Nu är de lunchrast, fast det är blodpudding så känns som jag hoppar över det idag.
Det blir mycket att skriva i eftermiddag. Men det är väl bara att göra antar jag, måste bli klar med en uppgift på 300 ord, kanske inte låter så mycket men det är ju inte roligt hur som helst.

Gottigt.

Frukosten var god, bulle med vaniljkräm och en pucko. Måste blogga lite hela tiden nu så man kommer igång, har försökt innan men det har inte gått något vidare. Lyssnar på lite musik och tar de lugnt atm. Är klar med dagens uppgift, eller kanske inte klar. Har börjat och ska fortsätta lite nu på den. Låten blir i stort sätt aldrig klar för man ska alltid lägga in något nytt eller ändra på något.

Aja bjuder på stavfle!

Frulle!

Nu ska jag köpa frukost, kan i stort sätt inte äta något på morgonen så det händer att man köper något i skolan istället. Blir till att gå till konsum, typ köpa en fralla och en pucko eller något liknande. Får se vad man är sugen på när man kommit fram till affären. ^^ Stavfle tack.


Godmorgon.

Sitter i skolan just nu, har Gresse i ljudteknik. Det är faktiskt ganska intressant och vi jobbar just nu med delay i cubase.
Måste ta reda lite på vad som händer ikväll, om man ska åka hem och snacka lite med brorsan eller om man ska åka till baby. Det märks hur som helst.


Time for sleep.

Nu ska jag sova eller ja, iaf om en stund. Ska snacka lite med baby och bestämma lite vad som händer inför helgen och sådant.

Ni/någon/(0?) borde gå in på hennes blogg!

Godnatt osv.

Fixing for the night.

Får bjuda på ett klipp som jag tycker är ganska kul, dock så spelar nog inte ni/du/(0?) något men men :)



Tjenare

Idag har det varit en relativt seg dag, först en massor i skolan och sen vänta på skjuts hem ett bra tag. Har tillbringat mesta dels av tiden hemma vid datorn och snackat med Logg, Emil, Simon och Marcus.
Men det har varit trevligt. Första inlägget på 200 år iaf, Hejs.

RSS 2.0