Tjelå.

Idag har vi tagit det lugnt, kollat på Green Street Hooligans och bara softat. Nu spelas det lite och musiken är på topp. Ska strax springa och duscha.

Natt.

Dagen har varit väldigt trevlig, Patty sa nyss "snaaaarkkk" och jag ska strax sova. Vi har tillbringar kvällen med min familj, jag tycker det har varit trevligt och mysigt. Inte allt för ofta alla är hemma och sitter tillsammans samt har en trevlig konversation. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, jag är rätt så trött. Aja godnatt!

Tjena.

Nu sitter jag i skolan. Vill hem och leka med min bäbis. Blir förmodligen chips och dip + film och sånt mysigt ikväll.
Om hon kommer ihåg att ta med sin portfolia hem till mig ska vi fixa till den med. Nu ska jag glo lite mer och inte göra något. Hej

ZOMG!


Oj vad klockan e mycket!

Idag har jag spelat mestadels CS, varit mycket trevligt. Börjat lira med ett nytt 5on5 lag på r60. Det är trevligt, drog tillochmed ett klipp mot KLAN-ZOMG /duktiga och halvkända! Drar upp det klippet senare. Kanske idag kankse imorn. Hur som helst Godnatt!

Nu har hela dagen gått.

Nu är skoldagen äntligen över, ska hem och spela idag. Är trött och vill döda någon, men de ska jag nog inte göra. Kommer säkert få gå i regnet till Kenneth och komma hem vid halv 5. Sjukt tråkigt. Aja hörs sen. Hej

RSS 2.0